CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 Julai 2009

ceRita GenTing 2nd time veR:1

sape nak dengor citer Genting? angkat mouse...
Taknak dengor pon korang sumer dipaksa baca okeh..

First ThanXs a lot to mama Tisya coz knalkan dengan Mama Mica..
(melalui entry Voucer murah nyer itew)

so, eRin pon terbeli ler Voucer itew.. (klik cerita ini)
dan Pink family nie berjoli-joli ler ke GenTing. Walou pon.. poket tak brapa nak tebal.
see... dgan berjimat pown weoll bleh haVe fun taw..
tak caya lagi?

harga bilik (via voucer tu) snang kira erin letak RM60
Genting Theme Park All Park (gne voucer gak) "buy one free one" = RM52 (klo tak silap ler)

Minyak ~ RM100

Makan
weoll makan kat genting sempah (lunch) + bungkus McD untuk minum petang(tapi mlm kami tak makan pon letih ngat sampai tertidur)~RM40

bfast +Lunch kat genTing sempah ~RM30
jadik kami abes around RM300jer. OK la kan?

dan alhamdullilah pink heart tidak berdendam lagik heheh.
sungguh puas hati pergi kali nie.

Cuma....ader gak cumanyer... kami tak dapat masuk snowWorld tu coz
eisya tak cukup umur and tinggi.
Klo nak masuk kne p lagi tahun depan hehehehe

layan gambor eak:





to be continue ya....



5 ulasan:

honeylanz berkata...

perh... ala2 kt london dah tu..posing dpn bas merah..hehehe

CiterMenariK' berkata...

wow' best nyerr.. betul kata honeylanz' ala2 kt london dah gitu..

eRiNsZ berkata...

meleleh ler air liur nak sampai london...hehehe

mama tisya berkata...

wah2 udah guna voucher murah ye,...best kn dpt voucher murah tu..kita pn blum p lg...oo tkleh msk snow world ek cz eisya tk cukup tgi ye..tkpe nextyear ada voucher lg..bli lg and leh msk snow world itu

eRiNsZ berkata...

cenggitew la mama tisya. dak eisya nie kemetot cam ibunyer hehehe

Tanda Kenangan