CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

08 Julai 2009

Mysunshine blog giveaway vol:4

ke MySunshine2u lagi...

best ler kat sini banyak barang untuk baby exspecially untuk gift for new baby tapi bleh gak klo nak beli untuk diri sendiri.

Ingat tak pasal sulam benang erin(sila klik entry ini)
emm Selama nie ibu jerk yang dok VOUGE ngan tudung sulam bnang ler, baju sulam benang ler sgala bagi..... tapi rupanyer ade bib yang sangat cantek bersulam.

see... CUMIL kan dan STYLO




Berminat?
very own hand sew & embroidery baby bib.
Only have 1 piece for each design. order now ^_^ email us for more info
zarinasemuri@yahoo.com


Demin bib with caterpilar RM15.90

sample of personalize name




Denim bib with roses

Demin bib with daisy with personalize name


Demin bib with white rose RM15.90

or with personalize name RM19.90


Sangat lah cantik kan? apa lagi jom pakat terjah ke
http://mysunshine2u.blogspot.com




2 ulasan:

Zanna_MamaBatrice berkata...

cantik ler erin
x terpikir plak boleh buat kat bib kan......sweet jer..esp yg corak roses tu...
kalu buat kat gown baby pun cun tu erin...

eRiNsZ berkata...

emm tu ler zanna .. asyik dok buat kat ibu jer
princess nyer x tpikir lak.

Tanda Kenangan