CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 Julai 2009

On d WaY ke GenTing ..(lagi?)

entry autopublish dari erin..

Pagi nie ktorang on d way ke GenTing Highland kota keriangan...
hehehe dalam tahun ni dah 2 kali weoll ke sini kan.(klik sini)

Ini adalah edisi balas DENDAM. Cess erin sudah mula berdendam-dendam bagai..
hehehe korang pon tau kan ari tu erin memang tak puas menjelajah pelusuk Theme park nie.
so ini lah masanyer untuk menghabiskan Vocer Special itew (klik sini)

OK kali nie prancangan masa amat penting untuk mengelakkan kejadian yang sama berulang so INI LAH PERANCANGAN KAMI:
  • Malam tadi~ isi minyak kete + packing barang + masak untuk sarapan (pagi esok pnas je)
  • 7.30~ bertolak dari G.Musang ke Genting Sempah
  • 11++~ mkan tgahari + bungkus McD..
  • 12 ~ sampai Genting hIghland- chek in- trus main outdoor theme park...sampai letih.
  • Malamnyer~ rest kat bilik or g kat FirstWorld-indoor / boling / movie ker.. klo tak smpat pagi esok bleh lagi....
yang penting kali ni nak main outdoor puas-puas.
Doa kan hari ni tak hujan eak...

Klo kat sana ade wireless erin akan kuarkan entry dari GenTing nanti.
I dah beli handset baru yang blehonline dimana saje. Slamat tinggal h.set jamban ku..



5 ulasan:

Fariena berkata...

wow bestnye....selamat main sepuas2nyer...jdn dendam lagi k

Mama Danish berkata...

ambooiii jalan sakan erin..hehe ade tuh sesi mmbalas dendam..kiteorg pn plan nk g tp xjd2 lg...g aritu mase danish umo 2 thn je..hhehe

leadleedeea berkata...

balas dendam bagai yek datin erin..have fun~!!!

CatlinaFly berkata...

salam..wah g genting ye..sy baru balik dari bukit fraser...tapi 2 dlm 1 lah, g bengkel n jalan2 hehe..& nak bgtau nanti dtg umah amik award ye..terima kasih..

eRiNsZ berkata...

to all:
telah tbalas dendamku..
cmer snow world jerk x bleh masuk. eisya tak ckup umor ler...
nyway mg fun

Tanda Kenangan