CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 Julai 2009

My first CuppieS

Bersemangat sesangat nak try my new mixer..
so bertepatan dgan adiah Mr Jep da cuppies book itew
so dengan yakin nyer erin nak buat
CuPPies..


OK tak my First cuPPies nieh?

memandangkan nak cepat and kepandaian yang teramat limited so kita guna tepung yang segera dulu eak..

next time erin buat gner resepi yang dalam buku Mr jep tu...

Bebahan:



eXited sesangat tgok nie:



Memandangkan taim tu dah pukul 12 nak g skolah dah... so
eRin deco ala kadar jer...
lagi pon My butter cream tercair ler..


cam tak brapa puas hati tapi OK la kan?
Next time erin cuba lagi..
Klo ada tips please kongsi ngan erin eak..





13 ulasan:

si kurus berkata...

wee buttercream ni advisable wat kt tmpt sejuk sket.. or at least psg kipas ke hehe pastuh nk bg die stiff gula icing kne bubuh byk2.. kalo 1 batter mau 4cups gula icing hoho mmg sgt manis!

honeylanz berkata...

tahniah!!mission complete la..terror tu 1st trial dah menjadi!!!

eRiNsZ berkata...

si kurus:
ooo cenggitew eak..
thanxs eak sbab sudi kongsi..
erin ni mg aci blasah jer heheh

eRiNsZ berkata...

has:
mission complete tp nak try buat kek tu sndri lak pasnie... hehe
tak mo gne tpung sgera.
cess mcam pndai jerk bnyi nyer

leadleedeea berkata...

waaaa...terer laaa erin neh..first try da pandai..n not bad at all k...boleh laaa saya tempah ye datin...ekekekekee

mama tisya berkata...

wah2 udah testing wt cuppies ye..bgs2..cubaan pertama okla..cantik gk tu..nk lg cantik kena lg blajr deco2 kn...tahniah..mn tau sok2 leh wt bisnes plak kn...

**nanti bole la vote utk gmbr BF kita ye

eRiNsZ berkata...

upss datin lead:
cam yang erin bgtau hasil tangan ku terlalu X-clussive.. hehe yang tchenta and btuah jerk bleh mrasa..

hehehehe (upss cam terre jer pdahal yang ado)

eRiNsZ berkata...

mama tisya:
hehe mg nak bguru pon... tapi ku duduk jauh ngat.. huhuhu

isyaalh akan ku vote untuk tisya yg cumil itew

ije berkata...

ohh.. kak erin mengajar petang ea? mesti best kan pagi2 lepak je.. xyah kalut2. ehe.

eRiNsZ berkata...

heheh yg pnting bleh bangun lambat...
tapi blik ptg tu lteh amat sesangat...
pkul 9 dah tdo..

Mama Danish berkata...

wah clapclap..erin pandai wt cuppies,,nanti leh la trime tempahan..lilypn xnah wat lg..besnye erin dh pandai

eRiNsZ berkata...

x de pandainyer lily.. blasah jer janji boleh mkan hehehe

eRiNsZ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Tanda Kenangan