CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

04 Julai 2009

Voters' Award dari CatLina

Award khas untuk voters Adik Aza sepanjang contest Si Comel Cilik berlangsung....
thanXs ya CatLina udah di ambil & post kat blog pink ini.

Memang CuMil pon adik cg Fly nieh kan?...
dan yg penting da' pinky tu pasal i Vote hehehe..

and thanXs for being myfren..
Tringin nyer nak gambar ku, mr Jep & eiSya di photokan oleh CaTLina ni ha...

Klo korang berminat sila tengok banner kat bawah tu and klik ke blog
"suAmi Isteri Yang suka amBil Gambar ni"


kami lak
"Isteri yang Suka bergambar & suaMI yang tak suka berGambar"

camno?


tapi slalunyer ku paksa ajer Mr Jep tu berGambor.
Klo tak di layan, my pink lips nie muncung berjela ler... salunyer taktik tu mengGediXs upss menJaDik..

(sila klik pada banner)

2 ulasan:

ije berkata...

haha. pasni muncung2 je. mesti mr jep on je

eRiNsZ berkata...

pandai ije hehehe
buleh dperturunkan ilmu tu pade ije ngeh ngeh ngeh

Tanda Kenangan