CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 Julai 2009

berbaLoi kah?

nie sambungan entry smalam...
Hasil dari joining contest scara manual..
(upps edisi buat tayangan umum ye kengkawan)

  • emm koleksi adiah kemenangan masa kecik-kecik Tak de ar, T-Shirt Bambino ngan gila-gila tu.. mama dah buat kain lap kot.. Klo beg RIBEnA ada lagi kat umah Pahang..
  • Ni adiah dalam 3,4 tahun lepas & yang terkini ...


  • Gelang SQE menang peraduan dalam Majalah Pengantin 2005.
  • Erin pakai masa malam nikah hehe sweet kan?


  • Ni lak vocer penginapan kat The Summit..
  • Erin tak sempat pergi so hadiahkan sebagai hadiah wedding my best friend

Ni the Latest Menang April 2009



hadiahnyer:

  • erin target microwave yg no:2 tapi dapat no:3 takde rezeki tapi OK lah kan free
  • Blom guna lagi coz kat umah ni dah ada penapis air.
  • Tapi tetap akan digunakan bila sampai masanyer...


Ni plak hadiah kemenangan Mr Jep:

tapi Mr Jep kne bayar
dalam RM2++ untuk dapat V9 yg harga RM1+++ time tu..
Mr Jep bid under celcome nyer program..ape tah..



emmm macam mana, BERBALOI tak?
apalagi jom join..dan kita MENANG secara berjemaah
Walou aper pon hadiah nyer erin tetap ENJOY

Mr jep memang sokong ngat erin join praduan nie..
Die ler tukang beli and tepek setem + tolong pos kan..hehehehe
sebab i kan ISTERI yang BERTUAH wakakaka..
(ayat syiok sendiri itew)

okeh ite budak masyam sudah bangun.
Tengok ler tu:


rambut mak ai.... die sudah kuarkan gambor-gambor


ibu naper eisya kecik?
(merujuk pada gambar di taim baby)

emmm ok i nka mandikan my Princess and start ajor dier new topic:
Topic ari ni: FOOD





bubai ya..enjoY:


10 ulasan:

arnamee berkata...

salam akk.. erm, best nyer. dlu mse skula anem suke juin. tapi pas tu dah mkin kurg berpluang. tapi ni tgok akk lik ni, mcm bermint semula jer. TAK boleh jadi ni.. ekeke;p

eRiNsZ berkata...

jom anem ni sumer terapi nieh
ilangkan tensyen and boring heheheh

TEACHER OF SOMEONE berkata...

wah...bertuah kan...
hehehe...
dl rajin gak...
skrg mcm dh mls ckt...

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. berbaloi2 hadiah yg erin dpt ya.. :D

delour berkata...

akak mmg bertuah=D
mcm2 akak dapat...sgt berbaloi..

Atiqah berkata...

wah bertuahnye..tiqah dlu beria je nk msuk contest kat magazine..tp ble nk kena g pos surat tu yg mls bebeno..adoyai..hehe
pe pon kali ni jd kaki blogger contest lak..haha
bgsnye hr2 de private tutoring ngn eisya..mcm tiqah kecik2 dlu..bestnye..skrg dh bsr umi anta bljr jauh2..huhu..

eRiNsZ berkata...

Tq Tq TQ tapi tu dulu....skarang ni tak tau l;er acemaner hehehehe..

eRiNsZ berkata...

Tiqah...
tu ler jadik private tutor kat eisya nie mg mguji sabar ku....

ibu kan xpectation kt anak nieh tinggi sikit..

kekadang tu hangin gak, tapi lucu pon ader....

ije berkata...

lucky nya kak erin. ije pernah sekali join contest. kalah. so putus asa. agaga.

tapi tersisa lagi semangat nak menang tu. masa je x cukup. (alasan. ehe)

arnamee berkata...

memng leh hilangkan boring, nanti anem mik smgt akak, juin:)

Tanda Kenangan