CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 Julai 2009

Tuntutan Perut~ mnguji saBarku

Nak update citer g Cameron tapi camera pink ku entah dimana..huhu
klo hset bleh gak erin misscall huhu... aku smakin careless..

Dimanakah kamu whai cik pinky mingky?

Wokeh ler smentara cik pinky ku myorok...
Kite crita pasal tuntutan perut..huhuhuhu..
Tetiber jer erin rasa tringin ngat nak..........


itew Apple Pie...


dan ini
..cheese tart.. Blueberry Cheese tart..

Kat maner la dapat ku cari ini semua di BanDaRaya GM ini?
  • Cheese Tart kat bakery? dah p tapi tak de (^_^)
  • Apple Pie ? Lagi ler takdok..
smalam jenguk umah kak INAHAR ~erin skodeng dapur orang heheheh
ada resepi Apple Pie (wahh mnarik)

  1. Adakah erin perlu buat sendiri apple pie itew?
  2. Menjadik ke, atau di tong sampah kan ajer?
  3. Bagaimana dengan cheese tart itew?
hah sila toooolong yer kengkawan..


8 ulasan:

Atiqah berkata...

msk sndr kak erin..hehehe..

honeylanz berkata...

kan semua benda leh buat misscall kan senang kan.. has pun selalu careless gak...french fries McD x jemu2 la di mkn.

ije berkata...

dah dapat makan apple pie ke kak erin?

eRiNsZ berkata...

tiqah: huhu pndai ngat ler akak ko ni masak.. tkut rugi jerk d tang smpahkan huhuhu..

eRiNsZ berkata...

has:
btoi btoi btoi.. knci umah pon akan ku misskol...
lamernyer x mkan mcD last blan lepas huhu... nk aplle pie

eRiNsZ berkata...

ije:
blom ije... nk tlg pos kan ea..

ziha berkata...

hmm sedap2!! nak makan pie tu laa..duhh ni y terliur ni..kak erin ni..he3

eRiNsZ berkata...

huhuhu akak ni dah lamer terliur ziha oiii... nakkkkKKKKK

Tanda Kenangan