CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 Julai 2009

Bila mr jEp jumpa classmate..


esok baru citer Cameron eak.. layan citer Mr jep dulu...

DATE:

Biler eak citer ni? mggu lpas kot..
(hehehe lambat nyer erin update kan?)

LOKASI:
Tepi eConjaya.
(masa tu nak bli barang umah sesikit)

ada suara "jep, jep"
my dear darling pon menonong ke arah suara itew...
rupanyer........


ini dier, mr Jep nyer x-classmate kat maktab~abang Zaid
saper kenal angkat tangan?
`sempat ler minum milo ais+ milo kosong ais+ aiskrim(eisya ler)
sambil borak-borak.`

hehe aBang Zaid ni dok Gua musang gak tapi kat Chiku..
so jarang sesangat ler bleh jumpa.

Kali ni erin update skit citer member MPTKL eak..
member maktab yang dok kat GM nieh..

Aje (SNKH)~wife dier satu skolah ngan erin..

(time ni korang holiday kat Genting awal tahun nie)

Sepul Hajdi (MTPJ)~ dok satu taman ngan kitorang...
takde lak gambor dier dah ader sorang baby boy.

Minie (MTKH 1) ~ pon dok GM. dah Slamat lahirkan baby boy. Nt erin amek gmbor dier eak

Cik Na Besar (SNKH) ~ Dok dkat ngan umah Mini dah ader 2 hero..

Cik Na kecik + Nuar a.k.a masam (SNKH) ~ depa ni erin jumpa skali jer tu pon kat Trengganu kat sini tak pnah terjumpa. Walo pon dok se Gua. Dah ada 2 baby..

Mat Roy (MTKH 1) ~ pon kat Gua Musang nie. Slalu gak ler jumper..
Haaa yang ni still avilable. Saper nak Bujang kaya ini? angkat tangan...




Yang kat bawah ini sudah diMILIKKI okeh:
Sila JANGAN kaco.
itew aku yang punya..


membesar bagai juara kan~
jangan banyak komen itew tandaNyer......
wife nyer ini~

sangat Terre memasak okey
~ Sila percaya sepenuh hati~

4 ulasan:

ije berkata...

cute nya gambar last tu!~

eRiNsZ berkata...

Tq ije.huk huk huk i memang cumil amat. hua hua hua

honeylanz berkata...

siap warning "Yang kat bawah ini sudah diMILIKKI okeh: Sila JANGAN kaco.itew aku yang punya.."

hehehee..

eRiNsZ berkata...

hehehehe mg i warning tu.....
ada brani? mau ku jatosh...
heheheheheh

Tanda Kenangan