CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 Julai 2009

apa yang eRin dapaT?.........

aNNiversary 10 taun knal.... erin dapat apa?
dapat Mr Jep la..
wakakaka... emm tak de ler yang mahal or yang suprise sesangat..

cam kata Mr Jep:
Orang laen Anniversay stahun skali jerk... AniVersary Kawen jer..
Kiter nie ha Staun 4X:
  • masuk maktab
  • 1st praktikum
  • comfirm couple
  • tunang+kawen (mujor date sama)
tu blom masuk Birthday + Ari guru, + hari-hari memacam lagik... hehehe
Bisa koyak poket gue

so weoll celebrate kekeCik jer...
dan saya dapat ini:

sungguh best..
tapi macam biasa ler sblum dapat adiah,
tak sah klo Mr Jep tak menyakat buat erin nie ha emo..
Mencik aku..Slalu cenggitew.. Suka buat orang sakit ati dulu..
Nak buat camner kan mg begitu ler pesen nyer.




dan ini plak dari erin khas buat Mr Jep terChenta

Apa itu? bookmark jer?
ohh tidak bukan itu saja... LoVe bookMark + keyboard yang kat blakang tu..
Keyboard PC Mr Jep ni dah rosak. Tak bleh tkan enter..
so keyboard baru untuk Mr Jep.
OK la kan?

bleh erin tompang bersiaran dari PC Mr Jep.. Tak syok ar gner lappy. lambat.

oK ader yang nak blajar camner buat Love bookmark tu?
Malam nanti erin publish eak...


akhir kata:
I LeBiu Mr Jep
Sayang taw ler Abang baca "pink heArt" ni secara mencuri-curi..
eleh... buat tak ngaku lak



7 ulasan:

honeylanz berkata...

hehe..byk nye date utk diraikan! best apa kan..x semesti beli hadiah mahal / surprise pon..janji igt n appreciated gitu..bila nk start projek cupcakes tu...

amizah berkata...

best gak sambut hari2 istimea nie...dpt byk hadiah....heheheee...akak skrg dlm mood buat cupe cake...kat mana nak beli buku cup cake tu!!

eRiNsZ berkata...

has;
mg bnyak pon yang nak di raikan.
emm nanti klo dah start projeknyer erin bgtau taw eak.
tapi erin ni klo kat dapur memang K.O
hehe

eRiNsZ berkata...

Kak Miza:
emm nt erin tyer Mr jep eak.
akak punya cupcake musti lagi best..

leadleedeea berkata...

comel laaaa bookmark tu erin...sangat laaa comel tau..pasni leh pos kan cuppies untuk lead k?? weeehehehehe~!!

eRiNsZ berkata...

hehehe..(",) scomel orang nyer keh keh keh..

pcaya jerk jadik. i kan K O klo bab di dapur nieh..

eRiNsZ berkata...

Kak Miza, Mr jep bli buku kapkek tu kat book store RM19.90 jek...

Tanda Kenangan