CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 Disember 2010

30 minggu sudah

Alhamdullilah~
dah 30 minggu bayi ke dua ni dalam rahim ku..

sedikit doa buat anak ibu~


"Ya Allah, peliharalah anakku selama ia berada di dalam perutku, dan sihatkanlah dia. Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan-Mu. Penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah, rupakanlah dan bentukkanlah dia yang ada diperutku dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu. Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikanlah dia yang yang sempurna berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya, dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranyauntuk membaca Al-Quran dan Hadith dengan berkat Nabi Muhammad S.A.W. , dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam."

Amin, Ya Rabbal Alamin...
semoga baby NJ junior ni sihat

Suspen jugak menanti 10 minggu yang tinggal ni.
Walaupun anak ke 2 debarannya masih tetap terasa.
Takoot wooo mau bersalin..
Barang-barang baby pon banyak yang belum complete~cepatnya masa berlalu..


Macam-macam yang bermain di fikiran ni:
huhhhh

untuk ilangkan tekanan.. layan gambar pewot besar ni lagi yer~




Lepas bersalin kena buat program "THE BIGGERS LOSSER" denga encik suami.
Pewut dia pon semakin maju nampak nyer heheheh





Eisya~yang manja.. ibu tetap sayaaaaaaaang kamo..
tapi kamo tak bole mnja-manja sesangat yer sayang
sudah jadi kakak tau..

.Huhh rasa cam mau nangis pulak~ STOP di sini cukup..

16 ulasan:

Ummi Eisya berkata...

moga semuanya selamat..amin..

mama tisya berkata...

kecil molek je perut even dh 30weeks..smoga smua dipermudahkan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

ouch, Eisya nk bleh adik rupenyer!..
tahniah erinz!!!
psstt: ai kenan sgt jubah yg u pakai tu..
siyes shantekk!!

eRiNsZ berkata...

umie eisya~
thanks... amin..

eRiNsZ berkata...

mama tisya..
nmpak mg kecik tp kaki ni ha suda mau jadi kaki gajah mnampung nyer~heheh sweet memoirs ever after~ thanks ya moga dipermudahkan

eRiNsZ berkata...

Leily...
hehe jubah ni bkan untuk org pregnent pon..
tp erin blasah jer.. tringin sesangat... heheeee

Naz Nur Nhazzla berkata...

erin nape masih comel badan n perut ni..ku jeles ni

Mama Kyra berkata...

salam kenalan...
comelnya tgk perut u..kecik je..semoga slmt semuanya..

eRiNsZ berkata...

Naz~
heheh kcik eak.. tp kaki n tangan da start membesar bagai juara..

due date kiter lebih kurang kan... heheee

eRiNsZ berkata...

mama kyra~
amin.. berdebar gak ni... kekadang suspen gak bila skit pewut nak mbuang pon jadik konpius... huhu ke... nak deliver dah hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

berdebar2 erk... takpe.. semoga di permudahkan semua hendaknya..

Ummi AmnaAmzar berkata...

cantiknye ibu mengandung nih..hehe salam kenal ye!

eRiNsZ berkata...

che cute~ amin~
ummi amnaAMzar~
salam kenal untuk kamo juga...

azura samsuddin berkata...

insyaAllah sumenye selamat.. jaga diri baik2 yer

Norly Saliana a.k.a Sweetmama berkata...

semoga selamat semuanya...

p/s: cantek ar jubah kaftan erinsz, mana beli eyh??sebelum deliver ni nak gak sehelai.hehe

Yati berkata...

Lama tak singgah sini. Dah 30 minggu rupanya. Semoga semuanya selamat ya. Take care! :)

Tanda Kenangan