CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 Disember 2010

Korang nak join tak PINK HEART GIVEAWAY?

Hye semua...
Gumbbira rasa hati bila si anak dara yang manja itu sudah berjaya mem"POO POO" kan diri dalam toilet hehehehe

Semoga anak dara ku itu berjuang secara konsisten yer sayang...
so tadi kami telah menyopping reward untuk eisya..
Cet budak zaman sekarang, berjaya berak dalam toilet pon mak pak bagi hadiah...
Sungguh bertuah bukan?

dan erin telah pon menyopping (soping la sangat)
Hadiah untuk diHADIAHkan pada korang...korang..... dan korang...
tapi haruslah dijadikan Giveaway kan?

Tapi kalo PINK HEART buat giveaway korang mau juin tak?
Ader ker orang yang mau juin ini giveaway?

Giveaway nyer blom difikirkan lagi title nyer aper
tapi hadiahnyer sudah ada:

~Swimming suit ~girl (1 hingga 3tahun)~ (pic google)



~Swimming short~boy (1 hingga 3 tahun) (pic google)

Untuk all mummy mau bikini kah? ngeeeee.... tarrak heheheh

KORANG NAK JOIN TAK?



3 ulasan:

liwaniel berkata...

nak joinn....nak menang jugak...hehehhe

eRiNsZ berkata...

esok kuar giveaway...
tp i malu-malu kucing~ takoot orang tak mo juin huk huk huk

JaSSNaNi berkata...

Dah join... nak nak.. :)

Tanda Kenangan