CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 Disember 2010

DY.CC GIVEAWAY CONTEST




hyer semua...
saya dengan suka hati nak juin contest
DY.CC 1st GIVEAWAY CONTESTPautan
Gambar yang ku pertaruhkan:
NUR NATASYA JAZLINA
(anak kesayagan ku)


ade 2 cara untuk join contest ni:
Erin pilih cara ke 2:
Cara 2 (melalui Blog)
- mempunyai blog
(ada...)


- menjadi follower dan linkkan ke blog korang
(tak tau camno nak follow~ tak jumpa button lor)

- buat entry pasal contest ni beserta banner di atas
( sudah)


- tinggalkan entry korang pada entry ini
(problem lor nak tinggal link kat comment box. sebab Word verification ~tak bole nk tulis tak de kotak

- Hantarkan gambar anda ke email : zedyna@yahoo.com . Gambar hendaklah aksi anda/ kenalan anda (tak kisah anak ke mak ke kawan ke tapi pastikan dia tau anda menggunakan gambar tersebut untuk sertai contest ni) bersama beg (tak kisahla beg apapun..jangan beg plastik sudah la...)
(sudahku hantar gambar eisya kat ateh tu)

- Gambar tu gak suke hati nk edit cantik2 sikit boleh nk hantar tak edit apa2 pun boleh janji aksi bersama beg (beg mesti ada paling kurang 80% dalam gambar)

- tulis hubungan anda dengan pemilik gambar tersebut (kalau bukan gambar anda)
(anakku)
- Tarikh tutup email gambar : 16 Januari 2011

Untuk maklumat lanjut sila ke:
.http://dyccbagstudio.blogspot.com.



3 ulasan:

erienz berkata...

wah pandainye bergaya...comel...

eRiNsZ berkata...

ni taim mood baek.. klo tak jenuh gak ler nak memujuk hehhe

Lady D fza berkata...

sila tengok langkah ke2 okay..tq

Tanda Kenangan