CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 Disember 2010

Selimut Patchwork Baby



Ingatkan senang nak buat patchwork ni..
Raser cam senang jer... dah cuba baru tau
Skali cuba... mak aiii berpinau bijik mata ku..

Felt transport yang ini telah ditransferkan menjadi selimut baby NJ
Felt Transport tu dijahit tangan jer pada kain purple kotak-kotak tu...
Then, dari kain yang kotak-kotak tu ke kain purple kosong yang ader span tu, memula Erin guna mesin jahit tapi hasilnyer sangat ler hampehhhh...

Adakah salah mesin jahit murah ku?
atau pon aku yang tak pandai sbenarnyer? kuang-kuang kuang
Jadi, proses yang senang tu... menambahkan kerjaku~

terpaksalah ku tetas... dan jahit tangan pulak huhuhu..
Tapi penuh KASEH SAYANG weihhhh

kerja yang memakan masa 3 minggu ni,
akhirnya SIAP~




walou pon tak seCUN mana tapi sangat puas hati,
heharap baby NJ dalam perut ibu ni sukeeeeeeeeeerrrrrrrrr
heehehehhe


dan saat yang paling best ialah saat jahit:

jahit label: PINK HEART collectio ler..
korang ader?~limited edition niehh hehehhe~



4 ulasan:

lia berkata...

wah!congrats!!berjaya menyiapkan selimut patchwork yg mencabar ni...hai,tengok pada tema ni,mcm buat utk baby boy je ni...hihi

eRiNsZ berkata...

sgat ler mencabar nyer~
huhh bpeluh ktiak ku tettt...
scan still lg blom npak.. tp mgharap gitew ler heheh (^_^)

kakyong berkata...

wah.. cantik la hasilnya... label tu buat kat mana yer...

kakyong nak order la.. dulu ade buat, tp lepas sekali basuh dah habis tak nampak da tulisan kat label.. huhuu

Lelord berkata...

syantekkkk, muahahhaa jari jemari halus ku ini x kreatip

Tanda Kenangan