CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 Disember 2010

di bawah lingkaran UNGU



Alhamdulillah urusan-urusan penting yang berjaya di settle kan hari ni..

Daftar eisya kat Tadika Bistari dan
Ambil kunci "Cute Castle" insyallah petang ni da bole basuh umah (^_^)

jadik tadi kami pon menyoping ler serba sikit barang untuk keperluan MENCUCI:


ala.. 3 barang jer pon (kategori shopping ker? ngeh ngeh ngeh)
dan tempat tujuan penyopinggan ialah COSWAY:
Ni hasil tangkapan hehehehe


Kata TOKEY kedai:~
untuk rumah baru...memula basuh lantai (mozek) ngan bathroom cleaner dulu.. Pastu baru lap ngan floor clearner.. (oooo macam tu ker... baru i taw) Korang ader tips lain tak?


upsss Erin apersal tajuk ko DIBAWAH LINGKARAN UNGU?
jawapan~ NTAH
sebab: Rasenyer saya dipengaruhi warna UNGU la skarang ni...

Cam yang korang tau.. erin kan pENCHENTA pINK
so asal pink jer sedaplah di mata ku indah belaka..
korang bayangkan... erin sanggup tak beli hanger baju sebab takde kaler pink ngeh ngeh ngeg..
And kalo cari barang-barang rumah daku akan beli yang berperisa Strawberry atau pon bau Rose~ sebab ofcorse ler botolnyer akan kaler PINK or merahkan...heheeeh

tapi sampai satu musim tu..
(rasernyer awal tahun ni)
hormonku berubah
.entry ini:
wahh musim Apple .
tetiberjer daku tergoda dengan hijau
tapi tak lama la kan hehehhee

sekarang... entah dimaner la datangnyer aura PURPLE ni pulak dahhh:
asal purple jer raser best..
before this tak minat pon bau "LAVENDER"
tup-tup botol nyer kaler purple jadik terguda la plak hehehee]
tu yang ku sambar floor cleaner Cosway~lavender tu
.huhui... daku mudah tergoda dengan LAVENDER.
Floor cleaner tu ader 3 perisa~ ku terpilih LAvender
Ketiak~ Ketiak tu sudah tukar dolu ku suker yg kaler pnk/ merah skarang raser cam yg purple ni lagi best
Breeze tu~ tak tau.. ambik jer..
Kain purple tu~ untk 2nd baby NJ hehheeh sempat ke nak jahit huhuhu


.
Itu ler ceritanyer
dan COMPEM: untuk 2nd BABY NJ nie.. theme colour nyer ialah PURPLE:

dari pada barang-barang nyer sampai ler ke Majlis cukur jambul nyer nanti..insayallah
P.U.R.P.L.E


camner pulak ngan PINK?
hehe i masih setia dengan PINK and Queen Lady yang sorang lagitu pon...
takkan jauh dari Kaler Pink nyer la...

4 ulasan:

baincardin berkata...

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1432! ^_^

eRiNsZ berkata...

salam maal hijrah cik bain

Norly Saliana a.k.a Sweetmama berkata...

sama lah kite...gila PINK.kalo bleh, sume benda nak pink. dari sekecil-kecil benda, smp lah kesebesar alam.hikhik
sampai hubby ckp, norly ni manusia paling rugi sbb dlm dunia ada byk kaler, tp satu kaler jek yg norly suka. tu yg skang ni insaf sikit..ekeke

CuTeMiUt78 berkata...

lain kaler la plak ya... emmmm pembawa budak kot

Tanda Kenangan