CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 Disember 2010

Jual Lampu Cantik Murah

stickymod sampai terjual~ SUDAH DI JUAL kepada PUAN ANIE~

Hye kengkawan..
Hari ni saye mau
jual lampu cantik dengan harga murah
Cantik tak?



Kalo cantik kenapa mau jual erin?
Sebab~ Terbeli dua..
Kisahnyer... dah beli 1 lampu yang sama bulan November lepas,
tup-tup masa wireman nak pasang tak jumpa lampu tu..
menghilang entah kemana.

Then semalam Mr Jep beli yang baru
(Atas permintaan isterinya)

dan tup-tup.. lampu yang dibeli pada bulan November itu ditemui semula..
so sudah rugi di situ..

Jadi saya mau me Let Go kan lampu yang baru dbeli semalam.
Dengan Harga Beli:~

Maksud:
Saya tak amik untung 1 sen pon
Lampu itu masih dara~ still dalam kotak dan beresit sebagai bukti




Harga Asal=RM190 (body sajer)

Masa Mr Jep beli:
RM99 (body) + bulb 4 biji = RM135



so :
Saya Jual dengan harga
RM135
(no discount)
boleh survey~ kedai lain jual dengan harga RM250(body sajer)

tapi kos pos ditanggung oleh korang yer..
area Gua Musang, penghantaran adalah percuma
kalo korang berada di Negeri PAHANG / KELANTAN
oleh discuss tentang penghantaran.
Mungkin akan dihantar secara percuma ke rumah anda jika kena dengan tempat dan masa nya..


Berminat?
boleh email or ym ngan sayer:
ehemsz@yahoo.com.my

chat kat fb pon boleh...









7 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

alamak cik erin... cantiknyer... murahnyer....tp nak letak katne ye?? mcm nak je.. nnt ila compomkan ye

eRiNsZ berkata...

okehh klo mau email yer dear~

::Mamalyna:: berkata...

cantik2, hehhe...

Miss Moon berkata...

hiks terbeli 2 ek ...ala dear letak la dalam bilik tido kasi romantik2 gitew ekekkekeke

eRiNsZ berkata...

mamalyna~jatuh chenta kan.. hehe

eRiNsZ berkata...

moon~ dlam bilik mau ltak yg lain hehehheheheeh

eRiNsZ berkata...

oh dear~
SUDAH SOLD to anie

Tanda Kenangan