CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 Disember 2010

Felt Transport


Ada kapal terbang..
Ada kereta
Ada kapal selam

Apalah agak nyer pink heart nyer projek kan?
Yang pastinya:
Ini bukan untuk eisya~ hehee Eisya makan ati + monchong panjang giler
bila ibu kater:
"INI UNTUK BABY"
hehehehe best jugak nyakat budak kecik ni..
heheeheheh
apa-apa pon pastilah ada juga untuk eisya kan..

tapi kan sejak akhir-akhir ni, lambat betul erin bekerja..
bayangkan. potong felt tu and jahit jadi transport tu sampai 1 hari huhuhu
Sebelum ni... 3jam pon boleh siap..

CEPAT NYER KEPENATAN MELANDA DIRI




4 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

cantiknyer...

eRiNsZ berkata...

nanti dah siap deco umah... iela plak buat felttransport ni hehehhe

karipapsayur berkata...

hak bawah sekali ni kapal selam ke?? kena imaginasi tinggi nak tgk menda nih! hehehehe

Saye buat 2 Contest yang sangat mudah! Datang lah jengok:

1) Minyak kelapa dara FREE dari MAHA2010

2) Cuba teka berapa banyak barangan IKEA

Join meh~~

eRiNsZ berkata...

Qas~ alamak... objektif hampir tercapai gini hahhahhaku7ffrsd5e2w2eh

Tanda Kenangan