CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 Disember 2010

PESERTA SUKA-SUKA MAIN AIR

Jom skodeng anak saper yang
SUKA SANGAT MAIN AIR ni:











Sudah puas hati?
Ada yang tertinggal?
~SILA MAKLUMKAN kepada penganjur ini yer


Memandangkan hari ini Erin terpaksa berkursus selama dua hari,
jadi:
peserta yang masih belum lengkapkan penyertaan diminta..
KASI LENGKAP LAH~
i akan terjah on d last day kursus ya..

Klo still incomplete kita terpaksa charrrazzzzz heheh
kijammmm kijammm


KEPUTUSANNYA:
diumum on JUMAAT insyaallah


15 ulasan:

Mama Balqis berkata...

salam, gambar balqis tak ada la....me dah add blog erin dalam my bloglist.TQ

azura samsuddin berkata...

salam Erin, gambar aina xde tapi mungkin sbb ritu zura x add banner kat sidebar n bloglist tp skrg dah wat sume tu... he3

EiJa ZaQuaN berkata...

sengitnya...comel2 sume..goodluck to all..:)

mummy_ayu berkata...

wah..ramai tu yg join..semua cute2 belaka....good luck to kita semua!!

mamaqari berkata...

wah comey...godd luck to all

AziE-rAh berkata...

Alhamdulillah piture Ali dh tertempek kat atas tue.. Semua comel2..
Gud luck buat semua yer...

CuTeMiUt78 berkata...

salam erin... gambo Mirul pun takde... rasanya dah complete semua.. dan dah diluluskan oleh erin.. tapi takde plak tersenarai gambo mirul

ibuayahdamia berkata...

aleesya + ayyunie tersenarai..

good luck to all

MuniQazrina berkata...

Pic AImi dah ade..gud luck sume!!!!

baincardin berkata...

Demam HDR dah kembali! jom rilex layan....^_^

just me..ummi berkata...

saya antara yang tak complete tuh... tapi dah complete dah... hope sempat and di consider untuk join contest.. hehehe.. mekaseh
http://haisayaummi.blogspot.com/2010/12/suka-suka-main-air.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

saya punya lum jenguk lagila

http://kokoadik.blogspot.com/2010/12/suka-suka-main-air.html

MamaDamia a.k.a Haiza berkata...

saya punya takde pun

http://mamaadablog.blogspot.com/2010/12/suka-suka-main-air-giveaway-by-erin.html

Mama AminAzim berkata...

ssudah add dlm bloglist

http://mamaaminazim.blogspot.com/2010/12/suka-suka-main-air-giveaway-by-erin.html

CuTeMiUt78 berkata...

salam erin
eemmm apa yg tak lengkap lagi ya..
blog erin dah kita follow dan dah letak bloglist kat cutemiutlink

kat komen my blog erins dah kata lulus

eRiNsZ berkata...
ok dear dah terjah LULUS
~tp i amek 1 gambar ajer yer
2010 Disember 12 16:03
Catat Ulasan

Tanda Kenangan